Nybilar från SsangYong

Nybilar från SsangYong

SsangYong

SsangYong är en traditionell koreansk tillverkare av SUV och fyrhjulsdrivna fordon. Under mer än 60 år har Ssangyong specialiserat sig på bilmodellen SUV och på fyrhjulsdrivna fordon som skiljer sig från mängden både när det gäller teknik och design.

Utgångspunkten har alltid varit att erbjuda föraren högsta kvalitet och en förstklassig körupplevelse. SsangYongs bilar produceras med branschens modernaste produktionsmetoder och strängaste kvalitetskrav. Ssangyong säljs i mer än 115 länder över hela världen och nu erbjuds den också på LindholmBil.

Vi på Lindholm Bil hjälper dig gärna i valet av din nya SsangYong. Kontakta oss för mer information!


Tivoli

Bilen för dig som vill ha en kompakt SUV med stor valfrihet. Du kan välja drivmedel, växellåda samt även mellan tvåhjulsdrift el. fyrhjulsdrift.

Läs mer

XLV

Känns Tivoli för liten, då är XLV bilen för dig. Samma unika valmöjligheter och med ett lastutrymme på upp till 1.294 liter.

Läs mer

Korando

Korando är en modern SUV i mellanklassen med en kraftfull diesel på 178 hk och ett vridmoment på hela 400 Nm.

Läs mer

Rexton

Rexton är en stor klassisk sjusitsig SUV för dig som behöver dra tungt. Behöver du en dragvikt på upp till 3.500 kilo då är Rexton bilen för dig.

Läs mer

Rodius

Rodius är en rejäl MPV i det större formatet. Sju sittplatser eller ett enormt lastutrymme, Rodius ger dig denna flexibilitet.

Läs mer

Actyon Sports

En ny och kraftfullare motor gör körningen ännu behagligare i Actyon Sports. Bilen för dig som söker en pickup med personbilskänsla.

Läs mer

Veckans fynd

Senaste reklamfilmen